RMS-Tilburg

Geluid

Geluid is de belangrijkste tak binnen RMS-Tilburg.

Wij verzorgen geluid tijdens verschillende evenementen, bijeenkomsten en gelegenheden, op de meest vreemde of juist voor de hand liggende locaties, met een grote variatie in materialen en middelen.

Wij verzorgen geluid tijdens feesten en partijen met onze Drive-in Shows, desgewenst zelfs als Silent Disco. We verzorgen het geluid tijdens voorstellingen en (bedrijfs)presentaties, maar ook tijdens uitvaarten en andere plechtigheden, zoals een huwelijk (in de Kerk en/of het Stadhuis).

Wij zijn echter het meest thuis op het gebied van Artiestenbegeleiding. Zo verzorgen wij het geluid voor een groot aantal lookalikes en imitators via ons eigen boekingskantoor: Foppers in Concert. Voor verschillende bedrijven uit de regio hebben wij in het verleden ook het geluid verzorgd voor een aantal A-artiesten. We hebben inmiddels meer dan 2500 optredens achter de rug waar kwaliteit steeds hoog in het vaandel stond!

U kunt bij ons ook geluidsapparatuur huren, u kunt het zelf ophalen en aansluiten, maar u kunt ook voor onze service kiezen en wij bezorgen het dan, sluiten het aan en halen het na afloop weer op. Natuurlijk alles tegen een schappelijke prijs!

Geïnteresseerd in de aanschaf van nieuwe geluidsapparatuur, dan adviseren wij u graag. Wij kunnen alle merken leveren en desgewenst ook bij u installeren.
Geluid: Jublieum Villa Pardoes
Geluid: Jurgen Jonkers
Geluid: Technicus
Geluid: Rare locaties - Tussen de koeien
Geluid: OnTour met Nakatomi (i.o.v. HVR Show Equipment)
Geluid: Frans Duijts en Jos Cové