RMS-Tilburg

RMS-Tilburg saves the day

Foto bij Nieuwsbericht: RMS-Tilburg saves the day

Gisteren, zondag 1 februari, moesten wij met Jurgen Jonkers naar het Kolpinghuis in Nijmegen voor een optreden tijdens een dameszitting.


Wij zouden inprikken met onze monitorset op het zaalgeluid van Story Sound, alles was keurig verzorgd; De signaaltjes evenals een stroompunt lagen keurig klaar. Tijdens de opbouw en het aansluiten van ons monitorrack werd ons gevraagd om een halfuur langer te blijven en het geluid te verzorgen voor Mike & Colin.

Mike en Colin brengen de nieuwe Volendamse muziek van Jan Smit, de 3j's en Nick en Simon. Zij zouden tijdens deze dameszitting erg graag met In-ears zingen en omdat wij die standaard 2 in ons rack hebben, inclusief 2 draadloze microfoons werd ons gevraagd voor deze act het geluid te verzorgen. Story Sound had wel monitoren liggen maar dat was Mike en Colin in het verleden niet goed bevallen. Het viel niet mee om vanaf het podium, dus achter het geluid, zonder soundcheck een goed geluid te maken, maar we hebben er weer het beste uit gehaald en Mike en Colin, evenals EPOC en de organisatie waren in ieder geval erg tevreden.

Nieuws: Financhillen door Jurgen Jonkers & Edwin de Laat
Nieuws: Nieuwe aanschaf bedrijfsauto
Nieuws: Foppers in Concert (Juni 2008)
Nieuws: Een roze gekleurd weekend
Nieuws: Jaaroverzicht 2014
Nieuws: Villa Pardoes, Gerard Joling lookalike en Oktoberfest