RMS-Tilburg

Ons 5-jarig jubileumfeest (December 2007)

Zondag 9 december was het zover, op die dag was het precies 5 jaar geleden dat RMS-Tilburg het levenslicht zag. Dus...Reden voor een feest. Dat werd gevierd bij Peerke Donders te Tilburg op 11 december.

In een gezellige, informele, en ongedwongen sfeer werd er genoten van een hapje en een drankje. Er waren spontane optredens van de Jongens van REP en natuurlijk Jurgen Jonkers, maar ook Henk van Broekhoven, Dilona en Henri Toonders,vonden het leuk om nog even te zingen.

Door ziekte waren er een aantal afwezigen, maar dat mocht de pret niet drukken. Onze Smart, onze oude, en de inmiddels geleverde nieuwe Ford Transit stonden te blinken voor de deur. We hopen over 5 jaar weer zo'n feest te mogen/kunnen geven. Iedereen die er was hartelijk dank voor een geweldig feest en de vele cadeaus die we hebben mogen ontvangen.

Het was een super leuk feest, de gemaakte foto's staan nú op deze site, je kan kiezen tussen: "Foto's kijken met klikken" of "de automatische diashow". Ook kun je hier de presentatie zien zoals die op het feest op het scherm te zien was.

Beleef de sfeer nog maar eens!

Zijn er foto's die je wil hebben? Kies dan "Foto's bekijken met klikken", kies de foto('s) die je wil hebben, klik er dan op met de rechtermuisknop en kies dan Doel opslaan als... en de foto staat dan op jouw computer.

Algemeen: Geluid-, licht- en podiumverzorging
Geluid: Clipopnames Top 2000 - 2013
Geluid: Geluid tijdens een huwelijksplechtigheid
Freelancen: Truss-overkapping op Pieter Vreedeplein, Tilburg i.o.v. Stage Rental Tilburg
Algemeen: Geluid- licht- en podiumverzorging tijdens een modeshow
Geluid: OnTour met Twenty 4 Seven (i.o.v. HVR Show Equipment)